víz-, gáz-, fűtésszerelés víz-, gáz-, fűtésszerelés víz-, gáz-, fűtésszerelés víz-, gáz-, fűtésszerelés víz-, gáz-, fűtésszerelés

víz-, gáz-, fűtésszerelés

Víz-, gáz-, fűtésszerelés hasznos tippek

Mire figyeljünk, mikor víz/gáz/fűtésszerelőt választunk?

  1. Mielőtt kihívjuk a víz-, gáz-, fűtésszerelőt, tisztázzuk a telefonban, hogy van-e kiszállási, sürgősségi, felmérési díj.
  2. Fontos szempont a garancia. A jó víz-, gáz-, fűtésszerelő évekre vállal garanciát a munkája után.

Spóroljunk a vízzel... De hogyan?

Kis odafigyeléssel egy átlagos magyar család havonta annyi vizet takaríthatna meg, amennyi egy 50 fős afrikai falunak szűkösen elég ugyanennyi időre. De nem kell Afrikáig mennünk, elég, ha csak a közüzemi számlánkra pillantunk: mennyivel jobban mutatna, ha a kifizetendő összeg egy nullával kevesebb lenne. Szeretnék olvasóink segítségére lenni, ezért összegyűjtöttünk néhány gyakorlati tanácsot, amivel valóban pénztárcabarát háztartást vezethetünk.

Gáz van otthon? Hívjon gázszerelőt!

Csak a fővárosban több tízezer, vidéken akár több százezer embert fenyeget szén-monoxidmérgezés az elavult gázkészülékek – kazánok, konvektorok, tűzhelyek – miatt. A 20 évnél idősebb készülékek száma pedig megközelíti a 30 ezret. Ennyi adat épp elég, hogy komolyan vegyük a gázszerelő szakemberek alább összegyűjtött tanácsait.
Saját és családunk, illetve pénztárcánk érdekében nagyon fontos, hogy rendszeresen ellenőriztessük gázszerelővel a készülékeinket. A rendszeres ka