Takarítás - tisztítás hasznos tippek

Hogyan válasszunk takarítót

  1. A jó takarító cégnek nem kell cégér, a jó takarítót ajánlják: például a Kisokos.hu megrendelői. Érdemes tehát itt is körbenézni, és itt megbízható, ajánlott mestert keresni.
  2. Ma már szinte kötelező, hogy egy takarítást végző cég jelen legyen az interneten. A Kisokos.hu oldalán például elolvashatjuk, mit írnak magukról, meggyőződhetünk, hogy nem csak állítják magukról, hanem tényleg ismerik és használják a legújabb technológiákat. Egy profi, karban tartott profil már egyértelmű piros pont a szakemberek mellett.
  3. Alapvetően a takarítás, tisztítás egy bizalmi állás. Ezért a biztonság érdekében nyugodtan rákérdezhetünk, hogy a képen látható szakember jön-e ki, vagy egy másik kolléga.

További hasznos tippek - takarítás, tisztítás

  1. Mielőtt kihívjuk a takarító szolgálatot, gondoljuk végig, pontosan mire is van szükségünk. Vannak olyan cégek, akik nemcsak takarítást vállalnak, hanem szőnyegtisztítást, kertrendezést is. Ha erre is igényt tartunk, egyeztessük ezt a telefonban.
  2. Már a telefonban tisztázzuk, pontosan mit tartalmaz a megadott ár, kinek kell biztosítani a tisztítószereket, egyéb eszközöket.