Rovarirtás hasznos tippek

Hogyan válasszunk rovar- és rágcsálóirtót

 1. A jó gázmesternek nem kell cégér, a jó rovarirtót ajánlják: például a Kisokos.hu megrendelői. Érdemes tehát itt is körbenézni, és itt megbízható, ajánlott mestert keresni.
 2. Ma már szinte kötelező, hogy egy jó rovar- és rágcsáló irtó jelen legyen az interneten. A Kisokos.hu oldalán például megnézhetjük a munkáit, elolvashatjuk, mit ír magáról, meggyőződhetünk, hogy nem csak állítja magáról, hanem tényleg ismeri a legújabb technológiákat. Egy profi, karban tartott profil már egyértelmű piros pont a szakember mellett.
 3. Sok esetben a rovar- és rágcsálóirtást meg kell ismételni, így teljes a szakmunka. Értelemszerűen garanciát csak így tudnak vállalni a szakemberek.

További hasznos tippek - rovar- és rágcsálóirtás

 1. Mielőtt kihívjuk az egészségügyi gázmestert, mindenképp tisztázzuk már a telefonban a rovarirtás megközelítőleges munkadíját, illetve érdemes rákérdezni az alábbi tételekre:
  • van-e kiszállási díj,
  • a teljes, garantált irtáshoz szükséges-e több alkalmas kezelés,
  • hétvégén, ünnepnapon felár,
  • gyors kiszállás esetén felár.
 2. Nem biztos, hogy pontosan meg tudjuk határozni, milyen kártevők lepték el a lakásunkat, ezért próbáljuk egy rovart „élve vagy halva” begyűjteni, hogy a rovarirtók pontosan tudják, mivel is állnak szemben.
 3. Ha fontos a személyes megjelenés – leginkább biztonsági okokból –, nyugodtan kérdezzünk rá, hogy a képen látható szakember jön-e ki, vagy egy másik kolléga.