Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!

 

A Kisokost nem kell Önnek bemutatnunk, most azonban mégis összefoglaltuk nagy vonalakban a legfontosabb tudnivalókat cégünkről, illetve magáról a megújult www.kisokos.hu oldalunkról. Ajánljuk szíves figyelmébe.

 

A Kisokosnál immár több mint 20 éve mindent megteszünk, hogy Önök, olvasóink és hirdetőink a lehető legrövidebb idő alatt és a lehető legnagyobb megelégedéssel egymásra találjanak. Mára sikerült elérnünk, hogy a háztartások 80%-ába – Budapest minden kerületébe, a Pest-megyei agglomerációba és a legtöbb megyeszékhelyre, évente összesen több mint 3 500 000 példányban – eljut a papír alapú Kisokos, Magyarország legnagyobb információs és reklámkiadványa. De mint arról már több csatornán is hírt adtunk, mára már nem csak a nyomtatott, hanem a digitális, interneten elérhető Kisokos segítségével is megtalálhatják megrendelőink a megfelelő szakembert.

 

Mit jelent ez konkrétan?

Eddig is létezett a www.kisokos.hu, ahol könnyen, pillanatok alatt megtalálható volt valamennyi, a nyomtatott kiadványainkban szereplő szakemberünk. De cégfilozófiánk egyik sarokköve, amely a Kisokos alapítása óta mit sem változott: hogy mindig jobbat nyújtsunk ügyfeleinknek. E törekvés jegyében a tavalyi évben jelentős fejlesztésbe kezdtünk, melynek „gyümölcse” most beérett. Olyan felhasználóbarát weboldalt készítettünk, amely segítségével megrendelőink még gyorsabban megtalálhatják a számukra ideális szakembert. Honlapunk egyelőre csak a főváros és Pest-megye területén használható, de amint sikeresen túljutottunk a kezdeti „finomhangoláson”, az egész ország területére kiterjesztjük a szolgáltatást. Ezt legkésőbb 2014 első felében szeretnénk elérni.

 

Mennyivel tud többet az új www.kisokos.hu, mint elődje?

Csak egy-két példa: a megrendelőnek, vagyis a munkát kínálónak elég kiválasztania a weboldalon, melyik szakterületen keres mestert, megadnia a települést, kerületet, illetve szükség esetén 1-2 mondatban vázolni a feladatot, amelyre a rendszer SMS-ben vagy e-mailben értesíti a szóba jöhető mestereket – maximum ötöt –, hogy valaki az ő területén szakembert keres. Ha a mesternek minden tekintetben testhezálló a munka, máris jelentkezik a megrendelőnél.

 

Mi is történik itt valójában? A megrendelő megversenyezteti a mestereket! Mindezt anélkül, hogy böngészgetnie kellene a hirdetések között, egyszerűen csak fogadnia kell azt a pár hívást, hogy árajánlatot kérhessen a kínált munkára. Így akár perceken belül eldöntheti a megrendelő, kit válasszon a munkára. Természetesen megmaradt a korábbi, jól bevált böngészési lehetőség is, de az ingyenes SMS-ben vagy e-mailben történő ajánlatkérési lehetőség mindeddig egyedülálló a hazai piacon.

 

Talán nem kell külön említést tennünk a Kisokos kezdetektől fogva kitűzött azon céljáról, hogy csak a legmegbízhatóbb szakembereket ajánlja az ügyfeleinknek. Az új honlapot többek között e cél megvalósításának is szolgálatába állítottuk, miután az oldal lehetőséget nyújt a szakemberek értékelésére is. Így a hezitáló megrendelő azonnal el tudja dönteni, hogy a sokak által ajánlott, sok pozitív jelzéssel jutalmazott szakembert válassza-e, vagy a még újonnan az oldalra került, ám alacsonyabb árajánlatot kínáló, esetleg látványosabb portfólióval rendelkező iparost.

És ha még ekkor sem tud dönteni a mesterek között, megtekintheti a szakemberek profilját, bemutatkozását, korábbi munkáit.

 

Kérjük, fogadja szeretettel az új www.kisokos.hu oldalunkat, és ha bármilyen észrevétele, ötlete van, amivel jobbá, az Önök számára kényelmesebbé tehetnénk weblapunkat, kérjük, jelezze nekünk a következő címen: Kapcsolatfelvétel Segítségét előre is köszönjük.

 

Kisokos Média