Redőnyös - árnyékolástechnika hasznos tipp

Hogyan válasszunk redőnyös

  1. A jó redőnyösnek nem kell cégér, a jó redőnyöst ajánlják: például a Kisokos.hu megrendelői. Érdemes tehát itt is körbenézni, és itt megbízható, ajánlott mestert keresni.
  2. A jó redőnyös nem olcsó, ezért alaposan meg kell gondolnunk, hogy biztosan a legolcsóbb szakira akarjuk-e bízni a sok éves használatra tervezett redőnyünk kivitelezését.
  3. A redőnyös referenciáját könnyen ellenőrizhetjük, hiszen ahhoz nem kell bemennünk egy házba, hogy megnézzük, hogy dolgozott. Ha az ajánlott épületre felszerelt redőnyöket szemre rendben találjuk, megbízhatunk a redőnyösben. Persze, az a legjobb, ha a tulajdonosok is elmondják tapasztalataikat.
  4. Ma már szinte kötelező, hogy egy jó redőnyös jelen legyen az interneten. A Kisokos.hu oldalán például megnézhetjük a munkáit, elolvashatjuk, mit ír magáról, meggyőződhetünk, hogy nem csak állítja magáról, hanem tényleg követi a legújabb trendeket. Egy profi, karban tartott profil már egyértelmű piros pont a redőnyös mellett.

További hasznos tippek - redőnyös

  1. Egy részletes számításokat, terveket tartalmazó árajánlat, helyszíni felmérés aránylag sok munkával jár, ezért nincs kizárva, hogy a redőnyös ezért pénzt számít fel. Ezzel jó tisztában lennünk, ezért kérdezzünk rá, mielőtt munkához lát.
  2. Azt is tisztázzuk már a telefonban, hogy a redőnyös felszámít-e kiszállási, felmérési díjat.
  3. Nézzük meg, hogy az adott árajánlat minden apró részletre kiterjed-e, nehogy az „elhallgatott” pluszkiegészítők tornásszák fel az eredetileg alacsony árakat.
  4. Fontos, hogy ne csak a redőnyre kérjünk garanciát, hanem a kiválasztott redőnyöstől is, hogy a munkája időtálló lesz.