Hogyan válasszunk nyílászáró gyártót?

  1. A jó nyílászáró gyártónak, nyílászáró cserét végző szakembernek nem kell cégér, a jó mestert ajánlják: például a Kisokos.hu megrendelői. Érdemes tehát itt is körbenézni, és itt megbízható, ajánlott mestert keresni.
  2. A jó nyílászáró nem olcsó, ezért alaposan meg kell gondolnunk, hogy biztosan a legolcsóbb szakira akarjuk-e bízni a sok éves használatra tervezett nyílászárónk kivitelezését. 
  3. Ma már szinte kötelező, hogy egy jó nyílászáró gyártó jelen legyen az interneten. A Kisokos.hu oldalán például megnézhetjük a munkáit, elolvashatjuk, mit ír magáról, meggyőződhetünk, hogy nem csak állítja magáról, hanem tényleg követi a legújabb trendeket. Egy profi, karban tartott profil már egyértelmű piros pont a nyílászáró gyártó mellett.    

További hasznos tippek – nyílászáró gyártó

  1. Egy részletes számításokat, terveket tartalmazó árajánlat, helyszíni felmérés aránylag sok munkával jár, ezért nincs kizárva, hogy a nyílászáró gyártó, cserét végző szakember ezért pénzt számít fel. Ezzel jó tisztában lennünk, ezért kérdezzünk rá, mielőtt munkához lát.
  2. Azt is tisztázzuk már a telefonban, hogy a nyílászáró gyártó felszámít-e kiszállási, felmérési díjat.
  3. Nézzük meg, hogy az adott árajánlat minden apró részletre kiterjed-e, nehogy az „elhallgatott” pluszkiegészítők tornásszák fel az eredetileg alacsony árakat.
  4. Fontos, hogy ne csak a nyílászáróra kérjünk garanciát, hanem a kiválasztott nyílászáró beszerelést végző szakembertől is, hogy a munkája időtálló lesz.