Kert, kertépítés, kútfúrás hasznos tippek

Hogyan válasszunk kútfúrót

  1. A jó kútfúrónak nem kell cégér, a jó kútfúrót ajánlják: például a Kisokos.hu megrendelői. Érdemes tehát itt körbenézni, és itt megbízható, ajánlott mestert keresni.
  2. A jó kútépítő nem olcsó, ezért alaposan meg kell gondolnunk, hogy biztosan a legolcsóbb kútfúróra akarjuk-e bízni a sok évre tervezett víznyerőnket. Ne feledjük: „kis pénz, kiskút…”
  3. Ma már szinte kötelező, hogy egy jó kútfúró jelen legyen az interneten. A Kisokos.hu oldalán például megnézhetjük a munkáit, elolvashatjuk, mit ír magáról, meggyőződhetünk, hogy nem csak állítja magáról, hanem tényleg ismeri a legújabb technológiákat. Egy profi, karban tartott profil már egyértelmű piros pont a szakember mellett.

További hasznos tippek - kútfúrás

  1. Egy részletes számításokat, terveket tartalmazó árajánlat, helyszíni felmérés aránylag sok munkával jár, ezért nincs kizárva, hogy a kútfúró ezért pénzt számít fel. Ezzel jó tisztában lennünk, kérdezzünk rá, mielőtt megrendeljük a munkát.
  2. Azt is tisztázzuk már a telefonban, hogy a kútfúró számít-e fel kiszállási, felmérési díjat.
  3. Nézzük meg, hogy az adott árajánlat minden apró részletre kiterjed-e, nehogy az „elhallgatott” pluszkiegészítők tornásszák fel az eredetileg alacsony árakat. Ez sajnos gyakran előfordul.
  4. Ha a kútfúró nem akar garanciát adni, akkor ne is folytassuk vele tovább a tárgyalást, keressünk más szakembert.
  5. Egy jó kútfúrónak minimum két hónapra tele a naptára. Ha a miénk „másnap” tud kezdeni, kezdjünk el gyanakodni, hogy vajon miért.