Hogyan válasszunk háztartásigép-szervizt

  1. A jó háztartásigép szerelő nem olcsó, ezért alaposan meg kell gondolnunk, hogy biztosan a legolcsóbb szakira akarjuk-e bízni a laptopunkat, PC-nket.
  2. Ma már kötelező, hogy egy jó mosógépgép, hűtőgép szerelő vagy szerviz jelen legyen az interneten. A Kisokos.hu oldalán például elolvashatjuk, mit ír magáról, meggyőződhetünk, hogy nem csak állítja magáról, hanem tényleg ismeri a legújabb technológiákat. Egy profi, karban tartott profil már egyértelmű piros pont a szakember mellett.    

További hasznos tippek – háztartásigép-szerviz

  1. Mielőtt kihívjuk a mosógépgép/hűtőgép szerelőt, tisztázzuk vele, hogy órabérben vagy eseti megbízásra dolgozik-e.
  2. Van-e kilométerpénz, mert lehet alacsony a szerelési díj, ha a világ másik végéről hívjuk a szakembert, és a végén minden km után felárat számít fel.
  3. Mielőtt hívjuk a mosógépgép, hűtőgép szerelőt, szedjük össze – akár egy papírra lejegyezve –, hogy milyen problémákat is tapasztalunk. Nem arra lesz kíváncsi a szerelő, hogy szerintünk, mi a baja a gépnek, hanem hogy milyen tüneteket produkál.
  4. Ha alkatrészt cserélnek, kérjünk számlát, ezzel biztosak lehetünk, hogy nem egy használt alkatrészt építettek be gépünkbe.