Földmunka, közműépítés - Hasznos tippek

Hogyan válasszunk földmunkát kivitelező, közműépítő szakembert?

  1. A megbízható, korrekt földmunkával foglalkozó szakembernek, közműépítőnek nem kell cégér, a jó szakembert ajánlják: például a Kisokos.hu megrendelői. Érdemes tehát itt is körbenézni, és itt megbízható, ajánlott mestert keresni.
  2. A jó kivitelező nem olcsó, ezért alaposan meg kell gondolnunk, hogy biztosan a legolcsóbb szakira akarjuk-e bízni a sok évre szóló, azokat meghatározó munkát.  
  3. Ma már szinte kötelező, hogy egy jó földmunkával foglalkozó szakember, közműépítő jelen legyen az interneten. A Kisokos.hu oldalán például megnézhetjük a munkáit, elolvashatjuk, mit ír magáról, meggyőződhetünk gépparkjáról. Egy profi, karban tartott profil már egyértelmű piros pont a közműépítő mellett.   

További hasznos tippek – földmunka, közműépítő

  1. Egy részletes számításokat, terveket tartalmazó árajánlat, helyszíni felmérés aránylag sok munkával jár, ezért nincs kizárva, hogy a földmunkával foglalkozó kivitelező, közműépítő szakember ezért pénzt számít fel. Ezzel jó tisztában lennünk, ezért kérdezzünk rá, mielőtt munkához lát.
  2. Azt is tisztázzuk már a telefonban, hogy pl. a gépkezelőnek van-e különdíja? 
  3. Nézzük meg, hogy az adott árajánlat minden apró részletre kiterjed-e, nehogy az „elhallgatott” pluszok tornásszák fel az eredetileg alacsony árakat.
  4. Ma már minden jó kivitelező vállal garanciát a munkája után. Ehhez mi is ragaszkodjunk.