földmunka, közműépítés földmunka, közműépítés földmunka, közműépítés földmunka, közműépítés

földmunka, közműépítés

Földmunka, közműépítés - Hasznos tippek

Hogyan válasszunk földmunkát kivitelező, közműépítő szakembert?

  1. A megbízható, korrekt földmunkával foglalkozó szakembernek, közműépítőnek nem kell cégér, a jó szakembert ajánlják: például a Kisokos.hu megrendelői. Érdemes tehát itt is körbenézni, és itt megbízható, ajánlott mestert keresni.
  2. A jó kivitelező nem olcsó, ezért alaposan meg kell gondolnunk, hogy biztosan a legolcsóbb szakira akarjuk-e bízni a sok évre szóló, azokat meghatározó munkát.

A járda alapozása – lépésről lépésre

Az építkezés sok esetben lenullázza az építő pénztárcáját, ezért az utolsó munkálatokat önerőből próbálja megoldani. Ezek közé tartozik a kerítés, az erkélykorlát és a járda. Mert ugye, ezekhez nem kell szakipari végzettség, csak lelkesedés. Van egy rossz hírünk: ehhez bizony érteni kell. Összeírtuk a legfontosabb tudnivalókat, ha mégis magunk kezdenénk neki a járdának.

Alapozás alapfokon

Sok kivitelező alapból nem rajong az „okos” megrendelőért, de ezzel nem kell foglalkoznunk. Jó, ha mi is tisztában vagyunk az alapokkal… Mert jó házat csak jó alapra lehet építeni. Mik is az alapozás legfontosabb lépései? Ezt szedtük itt most össze nagy vonalakban.