Burkoló - kőműves hasznos tippek

Hogyan válasszunk kőművest, hidegburkolót

  1. Ma már szinte kötelező, hogy egy jó burkoló jelen legyen az interneten. A Kisokos.hu oldalán például megnézhetjük a munkáit, elolvashatjuk, mit ír magáról, meggyőződhetünk, hogy nem csak állítja magáról, hanem tényleg követi a legújabb trendeket. Egy profi, karban tartott profil már egyértelmű piros pont a szakember mellett.   
  2. A jó burkolónak nem kell cégér, a jó burkolót ajánlják: vagy az ismerősök, vagy a Kisokos.hu megrendelői. Érdemes tehát itt is körbenézni, és itt megbízható, ajánlott mestert keresni.
  3. A jó kőműves/burkoló nem olcsó, ezért gondolkozzunk el azon, hogy biztos jó döntés-e a legolcsóbb árajánlat mellett döntenünk.
  4. A legjobb szakembernek már év elején tele a naptára, így mindenképp gyanús, ha leendő burkolónk már másnap tud kezdeni.

További hasznos tippek

  1. Egy minden részletre kiterjedő helyszíni felmérés, árajánlat sok munkával jár, ezért nincs kizárva, hogy a kőműves/burkoló pénzt számít fel érte. Ezt már az elején tisztázzuk.
  2. Nézzük meg, hogy az adott árajánlat minden apró részletre kiterjed-e, nehogy az utólagos „bújtatott” pluszmunkák tornásszák fel az eredetileg alacsony árakat.
  3. Fontos, hogy a kiválasztott szakember vállaljon garanciát a munkájáért. 
  4. Minden elvégzett munkafázist „papírozzunk” le a burkolóval, mert csak így érvényesíthetjük esetleges reklamációnkat.