burkoló, kőműves munkák burkoló, kőműves munkák burkoló, kőműves munkák burkoló, kőműves munkák burkoló, kőműves munkák

burkoló, kőműves munkák

Burkoló - kőműves hasznos tippek

Hogyan válasszunk kőművest, hidegburkolót

  1. Ma már szinte kötelező, hogy egy jó burkoló jelen legyen az interneten. A Kisokos.hu oldalán például megnézhetjük a munkáit, elolvashatjuk, mit ír magáról, meggyőződhetünk, hogy nem csak állítja magáról, hanem tényleg követi a legújabb trendeket. Egy profi, karban tartott profil már egyértelmű piros pont a szakember mellett.   
  2. A jó burkolónak nem kell cégér, a jó burkolót ajánlják: vagy az ismerősök, vagy a Kisokos.hu megrendel

Hidegburkolás? Ne a minőségen spóroljunk!

A járólapokat, csempéket, ha nem is egy életre, de minimum 10-15 évre választjuk. A szaküzletbe lépve mégis hajlamosak vagyunk erről elfeledkezni, és bedőlünk a legújabb trendeknek, színeknek, melyek aztán hosszú ideig emlékeztetnek minket rossz döntésünkre. A burkolók ajánlásával összegyűjtöttünk néhány szempontot, amiket érdemes megfontolni vásárlás előtt.

A szép parkettához jó parkettás is kell

A parkettát, padlót hosszú időre választjuk, nem ritkán 40-50 évre. Ezért fontos, hogy jó döntést hozzunk az anyag kiválasztásakor, mert egy elhibázott választás eredményével éveken át naponta szembesülünk. Legyünk ezen a téren is körültekintők, és ez nemcsak a parketta anyagára, minőségére, hanem a parkettázó szakember kiválasztására is vonatkozik. Ebben próbálunk most segíteni néhány fontos „parkettás”alapfogalommal.

További cikkek: